Hva er adressen til vår Documaster-installasjon?

Hvordan finner du adressen til ditt firmas Documaster?

URL

Adressen til deres Documaster er normalt dittfirmanavn.documaster.no
Hvis dere har et langt firmanavn kan en forkortelse være brukt.

Snakk med de ansvarlige i eget firma, eller kontakt oss på chat eller support@documaster.com så hjelper vi deg.

Du finner chatten nede i høyre hjørne her på kundeportalen, ikonet ser slik ut:

Lag bokmerke med adressen slik at du slipper å skrive det inn hver gang