Office-tillegget mitt er borte

Hvis du har fått ny PC må Office-tillegget installeres på nytt. Om det ikke er tilfellet, så kan det

være noe galt med innstillingene dine. Her er tips til hvordan du kan løse det

Add-in

Hvis restart av PC'en ikke fungerer

I Outlook:

Office-tillegget deaktiveres dersom du trykker på at du ønsker å spare tid ved oppstart av Outlook.

Gå til innstillinger/tillegg i Outlook og reaktiver tillegget.

Om heller ikke det går anbefaler vi å ta kontakt med bedriftens administrator, eller med support.