Jeg trenger en ny bruker

Hvis du trenger tilgang til en Documaster-installasjon må du kontakte bedriftens administrator,

som kan gi deg dette.

Innlogging - ny bruker

Hvis du ikke har tilgang, eventuelt trenger utvidede tilganger, så er det bedriftens Documaster-administrator som er riktig person å henvende seg til.

Support hos Documaster kan ikke opprette nye brukere basert på direkte henvendelse, da vi ikke kjenner bedriftens strukturering og ansatte. Dette av datasikkerhetshensyn.