Hvordan registrerer jeg meg på Kundeportalen?

Her i Kundeportalen kan du finne mye informasjon, men for å få full tilgang til alle artikler

samt muligheten til å følge support-sakene dine må du være innlogget.

Her er fremgangsmåten:

Kundeportal - opprette profil

For å få full tilgang til kundeportalen må du være en registrert bruker.

Documaster legger inn brukere som skal ha tilgang enten basert på oversikt mottatt fra dere, eller ved henvendelser. Dette er for å sikre at kun personer som skal ha tilgang på alt får tilgangen.

Hvis du har mottatt aktiverings-epost fra oss, følg anvisningene i denne.
Om du ikke har fått aktiverings-epost, ta kontakt på support@documaster.com eller chat
Om du har fått tilsendt aktiverings-epost og ikke får det til, eller får feilmelding, ta kontakt på support@documaster.com eller chat
Hvis du ikke mottar aktiverings-eposten i det hele tatt, selv om du skal ha fått den tilsendt så hjelper vi deg med å sette passordet manuelt - ta kontakt på support@documaster.com eller chat
Du kan komme til Kundeportalen både via nettadressen support.documaster.com og via Hjelp i den høyre menyen når du er innlogget i deres Documaster.