Oversikt og navigasjon i strukturen

Strukturen i Documaster Arkiv er lik for alle installasjoner, og består av en rekke ulike funksjoner. I dette avsnittet tar vi for oss grunnstrukturen slik at du får oversikt og en pekepinn på hvordan du skal navigere.

Åpne nettleser - skriv inn deres URL - logg inn

Ved innlogging
Når du har logget inn kommer du direkte inn på Arkiv.
Det ser ut noe som ligner dette:

Meny søylen
Helt til venstre i bildet i den mørke grå/blå kolonnen har du en meny-søyle med de ulike delene av løsningen. I eksemplet over har vi en rekke ulike funksjoner, men Arkiv og Registreringer er de mest vanlige. I tillegg finner du Søk her.

Om du er Administrator i systemet vil du få opp et ADMIN-ikon i tillegg.

Profil og innstillinger
Oppe til høyre i bildet finner du brukerprofilen din.

Klikk på

-ikonet, da får du opp følgende visning:

Logget inn som - Her ser du hvilken bruker som er logget inn, og det er brukernavnet som vises her.
Grupper - Her er det listet opp hvilke grupper brukeren er tilknyttet.
Profil - Trykker du på denne kommer du til innloggingen til Documaster IDP (Identity provider). Du skal bruke samme brukernavn og passord som på Documaster. I IDP kan du endre passordet ditt og redigere navn og brukernavn. Denne funksjonen gjelder kun når installasjonen benytter Documasters IDPDu kan lese mer om IDP her.
Hjelp - Ved å klikke her kommer du til vår Kundeportal. Her vil du finne Ofte stilte spørsmål, Brukermanualen til vårt produkt, samt nedlastinger til våre Add-ins.
Språk - Her kan du endre språket som brukes i Documaster på din bruker.
Versjon - Her står det hvilken versjon deres Documaster-installasjon har.
Logg ut - Klikk her for å logge ut av Documaster.