Om Arkiv-fanen

Her finner du informasjon om hva du ser når du kommer inn i Arkiv, og hvordan du kan bruke funksjonene på siden for å få oversikt over det du ønsker å se eller finne.

Arkiv

Når du har logget deg inn i Documaster Arkiv via nettleser, kommer du direkte inn på Arkiv.

Skjermbildet består av en liste med de seneste mapper og saker på tvers av arkiv og arkivdeler som du har tilgang til å se.
Mappene og sakene som er registrert sist, kommer opp øverst i listen.
Ønsker du å navigere tilbake til Arkiv når du er i en annen del, klikker du på Arkiv i menyen til venstre.

Det er mulig å filtrere listen på følgende måter:

• Du kan velge hvor mange resultater du ønsker listet opp per side, nederst til høyre på siden (se markert i bildet over).
  • Du kan begrense hvilke saksmapper/mapper som blir listet opp på siden ved å velge enten «ARKIV», «ARKIVDEL» eller «KLASSE», øverst nesten helt til venstre (se markert i bildet over).
  • Ved å trykke på "Filter" (se markert i bildet over) får du opp filtre hvor du kan sortere innhold på dato (opprettet- og saksdato) eller saksansvarlig (se bildet under).

Filteret over er standard filteret i Documaster. Bedriftens Documaster-administrator kan aktivere flere filtreringsparametre om det er ønskelig. Du kan lese mer om filtrering her.