Navigering i saksmappe

Se hvordan du kan navigere og finne informasjon i en saksmappe ved hjelp av infoseksjonen.

Arkiv - saksmappe

Ved å klikke én gang på en saksmappe eller en mappe i Arkiv, åpnes saksmappen med journalposter/registreringer.
Saksmapper indikeres med et saksnummer, for eksempel «2017/6». Informasjon om den aktuelle saksmappen vises i en egen infoseksjon til høyre, som vist i bildet under.

Hurtignavigasjon

Knappene øverst i infoseksjonen benyttes for hurtignavigasjon til andre deler av infoseksjonen, du kan også skrolle deg nedover om du ønsker:

Denne informasjonen finner du snarvei til i hurtignavigasjonen:

• Info - informasjon om hvor mappen ligger, saksnummer, type, status, opprettet av, dato, evt skjerming m.m.
  • Merknader - eventuelle merknader som er lagt til på saken
  • Saksparter
  • Kryssreferanser
  • Kassasjonsvurdering
  • Eiendommer
  • Bygninger
  • Adresser
  • Planer
  • Tilgangsgrupper - Hvilke tilgangsgrupper som har tilgang til mappen

Ytterligere funksjoner som kan utføres på saksmappe/mappe nivå, fremkommer ved å trykke Funksjonsmenyen

Funksjonsmenyen kan du lese mer om her