Navigering i registreringer

Se hvordan du kan navigere og finne informasjon i en registrering ved hjelp av infoseksjonen.

Arkiv - saksmappe - registrering

Ved å trykke én gang på den aktuelle registreringen (mappen), åpnes registreringen og informasjon om den aktuelle registreringen vises i en egen infoseksjon til høyre, som vist i bildet under.

Hurtignavigasjon
Knappene øverst i infoseksjonen benyttes for hurtignavigasjon til andre deler av infoseksjonen, du kan også skrolle nedover om du ønsker:

Denne informasjonen finner du i infoseksjonen:

• Info
  • Merknader
  • Avskrevet av
  • Korrespondanseparter
  • Dokumentflyt
  • Kryssreferanser
  • Kassasjonsvurdering
  • Eiendommer
  • Bygninger
  • Adresser

Ved å klikke på en journalpost/registrering, går man inn i den aktuelle oppføringen og får en opplisting av alle dokumenter som er registrert på denne (hoveddokument og vedlegg).

Ved å klikke en gang på det aktuelle dokumentet, får man mer informasjon om det aktuelle dokumentet. PDF dokumenter på mindre enn 15MB forhåndsvises i info seksjonen.

Ytterligere funksjoner som kan utføres på saksmappe/mappe nivå, fremkommer ved å trykke Funksjonsmenyen

Du kan lese om funksjonsmenyen her