Filtermuligheter i Arkiv-fanen

Her finner du informasjon om hvordan du kan bruke filter i Arkiv, og hvilke parametre du kan bruke for å få oversikt over det du ønsker å se eller finne.

Arkiv - Filter

Hvor finner jeg filteret?
Du finner filter ved å trykke på Filter-knappen øverst i bildet når du står i Arkiv:

Standard filter
Standard-filteret, som alle installasjoner har, gir deg mulighet til å filtrere på:

• Opprettet dato, fra/til
  • Saksdato, fra/til
  • Saksansvarlig

Tilpasset filter
I tillegg kan bedriftens administrator for Documaster aktivere en rekke andre filtre.
(Dette gjøres i Admin - Brukergrensesnitt - Preferanser - Aktivèr filter i arkiv)

• Skjerming
  • Opprettet av
  • GNR
  • BNR
  • FNR
  • SNR
  • Type
  • Mappenummer
  • Status
  • Sekundære klasser
  • Saksmappe prefix

Tips til bruk av filtre
Ved å filtrere får du opp kun oppføringer som havner innenfor parametrene du setter.

Hvis du har lagt inn parametre, men vil endre de eller legge til flere, trykk på Filter-knappen igjen. Da mister du ikke det du allerede har lagt inn.

Om du vil fjerne ett av parametrene du har lagt inn kan du trykke på krysset ved de