Registreringer og journalføringer

Her finner du informasjon om hva du ser når du kommer inn i Registreringer, og hvordan du kan bruke funksjonene på siden for å få oversikt over det du ønsker å se eller finne.
Registreringer

Når du har logget deg inn i Documaster Arkiv via nettleser, kommer du direkte inn på Arkiv.

For å komme til Registreringer, klikker du på menypunktet Registreringer (tidligere Journal) i menyen til venstre:

Du kommer da til følgende skjermbilde:

Skjermbildet består av en liste med de seneste registreringer og/eller journalføringer på tvers av arkiv og arkivdeler som du har tilgang til å se.

Postene som er registrert sist, kommer opp øverst i listen.

Ønsker du å navigere tilbake til Registreringer når du er i en annen del av arkivet, klikker du på Registreringer i menyen til venstre.

Sortere/finne

Det er mulig å filtrere listen på følgende måter:

• Du kan velge hvor mange resultater du ønsker listet opp per side, nederst til høyre på siden (10, 20, 50 eller 100).
  • Du kan også begrense poster som blir listet opp på siden ved å benytte filtrene øverst i bildet, hvor du kan sortere innhold på en rekke parametere (se under).

Du kan lese mer om å hente ut postlister her
Du kan lese mer om å lage journalpost i webgrensesnittet her og journalføring fra epost her