Open navigation

Registreringer og journalføringer

Her finner du informasjon om hva du ser når du kommer inn i Registreringer, og hvordan du kan bruke funksjonene på siden for å få oversikt over det du ønsker å se eller finne. 
Registreringer

Når du har logget deg inn i Documaster Arkiv via nettleser, kommer du direkte inn på Arkiv.  

For å komme til Registreringer, klikker du på menypunktet Registreringer (tidligere Journal) i menyen til venstre:

Du kommer da til følgende skjermbilde:


Som standard vises alle journalposter når du går inn på denne oversikten. For å velge registreringer eller møteregistreringer velger du dette i Registreringstype, og trykker Filtrer. 
Du kan også velge å vise alle registreringer om du ønsker dette, da får du opp alt av journalposter, registreringer og møteregistreringer.Skjermbildet består av en liste med de seneste registreringer og/eller journalføringer på tvers av arkiv og arkivdeler som du har tilgang til å se.

Postene som er registrert sist, kommer opp øverst i listen.

Ønsker du å navigere tilbake til Registreringer når du er i en annen del av arkivet, klikker du på Registreringer i menyen til venstre.


Sortere/finne

Det er mulig å filtrere listen på følgende måter:

  • Du kan velge hvor mange resultater du ønsker listet opp per side, nederst til høyre på siden (10, 20, 50 eller 100).
  • Du kan også begrense poster som blir listet opp på siden ved å benytte filtrene øverst i bildet, hvor du kan sortere innhold på en rekke parametere (se under).Du kan lese mer om å hente ut postlister her
Du kan lese mer om å lage journalpost i webgrensesnittet her og journalføring fra epost herVar dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.