Hente postlister

Her finner du informasjon om hvordan du kan hente ut postlister i Redigeringer

Registreringer

Øverst til høyre, merket i rødt, har du mulighet til å hente ut postlister.
Du velger hvilket format du ønsker å eksportere dette til.

Velg fra-dato og til-dato:

• Postlisten din vil bli begrenset til det intervallet som du oppgir.
  • Trykk "Filtrer".

Eksporter postlister:

• Velg type eksport: Du kan velge mellom PDF+XLS, eInnsyn eller CSV.
  • eInnsyn er en felles publiseringsløsning for statlige virksomheter og Oslo kommune.
    Velger du eInnsyn må den genererte filen lastes opp til eInnsynsløsningen via en klient som konfigureres for din organisasjon.

Pass på at sjekkboksen "Offentlig" er markert hvis du skal publisere postlisten. Denne vil ta bort sensitiv informasjon som din bruker muligens har tilgang til.