Starte Add-in

Her kan du lese om hvordan du starter Documaster add-in i Outlook

Microsoft Outlook - Office 365 Add-in

Documaster Office 365 Add-in for Microsoft Outlook blir distribuert av systemansvarlig i deres organisasjon

Hvor finner jeg den?
Add-in er kun synlig når den kan benyttes. Det betyr at en epost må våre åpnet, enten i forhåndsvisning eller i eget vindu.
Du vil da finne Add-in i båndet øverst i programmet:

Når du klikker på denne vil Add-in åpne seg i en egen fane i Outlook:

Hvis dere bruker Azure AD for pålogging i Documaster, vil du automatisk være innlogget.
Bruker dere Documaster IDP for innlogging vil det dukke opp et påloggingsvindu:

Her logger du inn med det samme brukernavnet og passordet som i nettleseren.

Fest add-in i Outlook-vinduet ved å bruke "tegnestiften":