Arkivere

Her kan du lese om hvordan du arkiverer via Documaster Office 365 add-in

Microsoft Outlook - Office 365 Add-in

Når du skal Arkivere en epost fra Outlook, velger du dette øverst, markert med blå understrek:

Først må du koble registreringen mot en eksisterende saksmappe/mappe, eller du kan velge å opprette en ved å klikke på +

Søk i eksisterende saksmappe/mappe:
Skal du benytte en eksisterende saksmappe/mappe søker du opp denne ved å begynne å skrive i feltet "Finn eksisterende saksmappe eller mappe" øverst. Add-in vil da søke i Documaster basert på hva du skriver inn. Klikk på den korrekte saksmappen/mappen.

Lag en ny mappe:
Når du oppretter en ny mappe fra Add-in fyller du ut nødvendig informasjon i vinduet vist under.
Informasjon som finnes i Documaster vil vises i nedtrekksmenyene.
Klikk Ferdig når alt er fylt ut korrekt.

Når saksmappen/mappen du skal ha Registreringen i er funnet gjennom søk eller opprettet, vil informasjonen vise i fanen:

• Du kan redigere både Saksmappen/Mappen og Registreringen ved å klikke på blyantene, merket med rødt.

• Du kan se mer informasjon om Saksmappen/Mappen ved å klikke på "Vis mer" nederst i Saksmappe/Mappe-feltet

• I Registrering-feltet kan du se informasjonen ved å klikke på de blå overskriftene. I bildet er det "Informasjon som er valgt"

• Når du har fylt ut all informasjonen korrekt, klikker du på den blå knappen nederst merket "Arkiver"

• Når eposten er Arkivert i Documaster vil følgende rute dukke opp nederst:

Teksten "Denne eposten er arkivert i Documaster" vises midt i fanen i blått.
Det vil den også gjøre om du kommer tilbake til denne eposten ved en senere anledning:

• Om du ønsker å endre på noe av informasjonen i Registrering, kan du klikke på blyanten igjen.

• Når du er ferdig å gjøre endringer, Klikker du på "Ferdig" nederst på redigeringssiden.

• Knappen nederst på denne siden vil da endres til "Oppdater" og du klikker på denne for å overføre endringene til Documaster.

• Når endringene er lagret i Documaster vil følgende rute dukke opp nederst:

Du kan selv velge hvilken fane du ser først når du skal behandle epost les mer her