Installasjon (Gjelder kun versjon 2.X av Documaster)

Nedlasting, sertifikat, installasjon og oppgradering av Microsoft Office Add-in for Documaster

Microsoft Office Add-in

Oppgradering av Microsoft Office Add-in
Hvis du allerede har en tidligere versjon av vår Add-in installert, må du avinstallere denne.
Det gjør du via Windows og innstillingene der. Du kan også kjøre installasjonsprogrammet og velge "Remove" der.

Nedlasting av Microsoft Office Add-in
Du laster ned vår Microsoft Office Add-in fra denne lenken:
http://downloads.documaster.no/documaster-office-addin/v2/latest
Her vil du alltid få den siste versjonen.

Installasjon av Microsoft Office Add-in
Før du installerer vår Add-in må du lukke alle åpne Microsoft Office-programmer.

Når nedlastingen av filen er ferdig, vil den starte.
Hvis den nedlastede filen ikke starter av seg selv, klikker du på den.

Under installasjon skal du klikke "Next" i det første vinduet, og det samme i det neste vinduet.  I det tredje vinduet klikker du "Install" før "Finish" i det siste vinduet.

Sertifikat
Fra og med denne versjonen av vår Office Add-in, versjon 2.2.0.0, trenger vi ikke lenger sertifikat og sertifikat-passord for å få kobling mot deres installasjon av Documaster.

Vi benytter andre sikkerhetsmekanismer i versjon 2.X av Documaster, og kan derfor ha en sikker tilkobling uten sertifikat.

Hvis dere under installasjonen får en feilmelding på grunn av manglende sertifikat, tar dere kontakt med vår support: support@documaster.no