Informasjon

Hvem kan benytte Documasters Add-in for Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Add-in

For at dere skal kunne benytte vår Add-in for Microsoft Office 365 må dere ha versjon 2.6 eller nyere av Documaster Arkiv.

Er du usikker på hvilken versjon dere har, kan du se dette i webgrensesnittet ved å trykke på person-ikonet oppe til høyre, og velge Versjon fra menyen. Eventuelt kan du kontakte den ansvarlige i din organisasjon, eller kontakte Documaster Support ved å sende epost til support@documaster.no

For å kunne bruke denne Add-in må organisasjonen bruke Microsoft Office 365, eller ha opprettet brukere på Office.com for sine brukere.