Manuell installasjon av vår Add-in

Vår Add-in kan også installeres manuelt for hver enkelt bruker.
Dette gjøres normalt der veldig få brukere skal ha den, eller at sentralisert distribusjon ikke er mulig.
Microsoft Office 365 Add-in

Vår Add-in kan også installeres manuelt for hver enkelt bruker.
Dette gjøres normalt der veldig få brukere skal ha den, eller at sentralisert distribusjon ikke er mulig.

• Gå til https://www.office.com
  • Logg inn med ditt brukernavn og passord
  • Klikk på ikonet for Outlook

• I Outlook klikker du på en vilkårlig epost..
  • Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i eposten.
  • Deretter trykker du på Skaff deg tillegg

• Klikk på Mine tillegg
  • Nederst i det neste vinduet klikker du på "+ Legg til et egendefinert tillegg"
  • Velg så "Legg til fra fil"
  • I vinduet som kommer opp navigerer du til området hvor deres Manifest-fil er lagt.  Dette kan gjerne være en delt nettverksstasjon.
    Dobbeltklikk på filen.
  • Det kommer opp en boks med en advarsel.  Klikk på "Installer"
  • Da er Documaster sin Office 365 Add-in installert for din bruker.