Documaster Arkiv - Versjon 2.33.0 (.1)

Denne artikkelen viser ny funksjonalitet i vår versjon 2.33.0 lansert 09.08.2021
Vår versjon 2.33.1 er hotfix-versjon som retter en feil i denne hovedversjonen.

Personikon - Versjon

Dette viser kun ny funksjonalitet i denne versjonen. For all funksjonalitet som er ny for dere må dere se på Release Notes for alle versjoner frem til den dere ble oppgradert til.

Ønsker du å laste ned vår Release Notes?
Høyreklikk på visningen over, og velg "Lagre som..."
Ta kontakt med vårt Customer Success Team på support@documaster.com så hjelper vi deg.