Endre kommunenummer i Matrikkelen

Tilgang og innlogging til Kartverkets Matrikkel må håndteres av kommunen selv, og tilgang, brukernavn og passord fås tildelt av Kartverket. Merk at passordet ofte kun er gyldig i 1 år før det må fornyes.

For å endre kommunenummeret som blir forhåndsutfylt i søket mot Matrikkelen, kan brukere med administrator-rettigheter i Documaster endre dette. Det gjøres på Admin-siden, under Integrasjoner og Matrikkelen innstillinger.

Informasjonen endrer dere i feltet Kommune.

Tips3 Husk i klikke på Oppdater-knappen i blått etter endringen.