Endre passord i Matrikkeloppslag

Her kan du lese hvordan dere oppdaterer brukernavn og passord i Matrikkelen-integrasjonen

Tilgang og innlogging til Kartverkets Matrikkel må håndteres av kommunen selv, og tilgang, brukernavn og passord fås tildelt av Kartverket. Merk at passordet ofte kun er gyldig i 1 år før det må fornyes.

En administrator i Documaster har tilgang til å endre innstillinger for Matrikkel-integrasjonen.
Det gjøres på Admin-siden, under Integrasjoner og Matrikkelen innstillinger.

Informasjonen endrer dere i feltet Kommune.

• For å endre passord trykk på Change Password
  • Trykk på Oppdater-knappen
  • Til slutt, sjekk at tilkoblingen fungerer. Du får opp en liten firkant nederst til høyre på skjermen med beskjed. Om den viser rødt, er det noe feil med brukernavn eller passord, om det er grønt er alt ok.
Tips3 Husk i klikke på Oppdater-knappen i blått etter endringen.