Faste oppgaver

Du kan nå sette faste oppgaver for å publisere, eller for å endre arkivdel/primærklasse

Publisering til eInnsyn eller innsynsportal (PLP) gjøres på registreringsnivå.

Endre arkivdel/primærklasse gjøres på mappenivå.

For å sette opp en fast oppgave må du først filtrere frem utvalget som skal behandles.

Lagre så søket med et beskrivende navn.

Merk at faste oppgaver kun kan gjennomføres på Globale søk.

Ved ditt lagrede søk ser du en klokke hvis du holder musepekeren over:

Trykk på klokken.

Det kommer opp et dialogvindu der du må fylle ut hva den faste oppgaven skal gjøre, samt frekvens og tidspunkt:

Trykk opprett.

For å endre arkivdel og/eller primærklasse ser innstillingene slik ut:

Primærklasse må alltid velges.