Feilede konverteringer

Fra og med versjon 3.7.0 kan man filtrere på feilede konverteringer og kjøre de på nytt

Feilede konverteringer er dokumenter og filer som har gått gjennom konverteringsarbeidsflyten, men har feilet. Årsaken til at de har feilet kan være en rekke ting, f.eks at filen inneholder kryptering, passordbeskyttelse eller lignende. Det er også mulig at dokumenttypen på arkiveringstidspunktet ikke var støttet, og derfor feilet - men er er støttet nå i nyere versjon.

For å filtrere frem feilede dokumenter må man velge Dokumenter på type, og på filteret Konverteringer huke av for Med feilede konverteringer og trykke Bruk:

For å kjøre nytt konverteringsforsøk på nytt kan man enten velge ett og ett dokument ved å trykke på funksjonsmenyen på hvert dokument, og velge Slett mislykkede konverteringer:

Eller man kan gjøre en bulkoperasjon, ved å velge alle dokumentene, og fra masseoppdateringsmenyen velge Slett mislykkede konverteringer:

Taggen på dokumentet som forteller at det har feilet konvertering blir da fjernet, og systemet vil prosessere dokumentet på nytt.

Dette kan ta noe tid, avhengig av antall dokumenter som er under prosessering i systemet.