Filtermuligheter i Arkiv-fanen

Her finner du informasjon om hvordan du kan bruke filter i Arkiv, og hvilke parametere du kan bruke for å få oversikt over det du ønsker å se eller finne.

Hvor finner jeg filteret?

Du finner filter ved å trykke på Filter-knappen øverst i bildet når du står i Arkiv:

Standard filter

Standard-filteret, som alle installasjoner har, gir deg mulighet til å filtrere på:

• Opprettet dato, fra/til
    • Saksdato, fra/til
    • Saksansvarlig

Tilpasset filter

I tillegg kan bedriftens administrator for Documaster aktivere en rekke andre filtre.
    (Dette gjøres i Admin - Brukergrensesnitt - Preferanser - Aktivèr filter i arkiv)

• Skjerming
    • Opprettet av
    • GNR
    • BNR
    • FNR
    • SNR
    • Type
    • Mappenummer
    • Status
    • Sekundære klasser
    • Saksmappe prefix

Tips til bruk av filtre

Om du først velger arkivdel vil filteret kun filtrere fra denne arkivdelen.

Ved å filtrere får du opp kun oppføringer som havner innenfor parameterne du setter.

Hvis du har lagt inn parametere, men vil endre de eller legge til flere, trykk på Filter-knappen igjen. Da mister du ikke det du allerede har lagt inn.

Om du vil fjerne ett av parameterne du har lagt inn kan du trykke på krysset ved de