Informasjon - Gruppeadministrasjon i Documaster IDP

Documaster baserer tilgangsstyringen på grupper, her kan du lese mer om hvordan gruppene opprettes og administreres i Documaster IDP

obs Denne beskrivelsen gjelder kun hvis dere benytter Documasters standard IDP løsning.
For andre innloggingsmetoder (Azure/Lokal AD) kontakt deres IT avdeling

I Documaster baseres tilgangsstyringen på grupper.
Når deres installasjon benytter Documaster IDP er det gruppene dere setter opp her som hentes inn i Documaster, og som benyttes for å gi tilgang.

For å få tilgang til bruker- og gruppeadministrasjon må du ha det som heter idp-admin rettighet.

Dette får du ved å henvende deg til en administrator i organisasjonen, eventuelt kan du ta kontakt med support@documaster.no og begrunne hvorfor du trenger tilgangen, så hjelper vi deg.

Logg inn i Documaster IDP

Du kan logge inn direkte: skriv inn deres documaster url påfulgt av "/idp" (dittfirma.documaster.no/idp) i nettleseren.
Eller når du er logget inn i Documaster, trykk på personikonet oppe til høyre og velg Profil som vist her:

Ved begge metodene kommer du til et nytt innloggingsbilde (som ser likt ut som vanlig Documaster).
Her skal du skrive inn ditt brukernavn og passord til Documaster på nytt (eventuelt med tofaktor autentisering om dere bruker det), og logge inn.

For å komme til Gruppeadministrasjonen, velger dere det i menyen i midten oppe, som vist under:

Dere kommer da til Gruppeadministrasjon:

De øvrige artiklene i denne kategorien krever innlogging i kundeportalen.
Send en epost til support@documaster.com så ordner vi dette for deg!