1. Kunnskapsbase
  2. Registreringer-fanen og journalføring

Hente postlister

Her finner du informasjon om hvordan du kan hente ut postlister i Registreringer-fanen

Øverst til høyre, merket rødt nedenfor, har du mulighet til å hente ut postlister.
    Du velger hvilket format du ønsker å eksportere dette til.

Velg fra-dato og til-dato:

• Postlisten din vil bli begrenset til det intervallet som du oppgir (max 3 måneder)
    • Trykk "Filtrer".

Eksporter postlister:

• Velg type eksport: Du kan velge mellom PDF+XLS, eInnsyn eller CSV.
    • eInnsyn er en felles publiseringsløsning for statlige virksomheter og Oslo kommune.
      Velger du eInnsyn må den genererte filen lastes opp til eInnsynsløsningen via en klient som konfigureres for din organisasjon.

Om skjerming

Om postlisten er offentlig, merk av for dette, da vil kun offentlig tittel på saken vises i postlisten. Om en offentlig tittel ikke er lagt inn vises ******** (stjerner).

Korrespondanseparter som skal skjermes
    For å skjerme korrespondanseparter i postlisten gjøres dette på følgende måte:

På registreringer-siden, etter at du har filtrert frem utvalget som skal publiseres, velg den lille blyanten som kommer opp når du har musepekeren over journalpost-navnet:

Da kommer det opp et vindu hvor du kan redigere informasjonen i journalposten, f.eks legge til offentlig tittel og skjerme korrespondanseparter:

Typiske grunner til at Eksporter-knappen ikke blir aktiv:

1. Man har satt en for lang tidsperiode (det er maks 3 mnd)
    2. Datointervallet ikke er satt i Registreringsdato (man har brukt Opprettet dato eller Dokumentdato i stedet for)
    3. Man ikke har ikke trykket på filtrer-knappen først

obs Pass på at sjekkboksen "Offentlig" er markert hvis du skal publisere postlisten. Denne vil ta bort sensitiv informasjon som din bruker muligens har tilgang til.