Informasjon om Admin-fanen

Hvem kan se Admin-fanen, og hvilke funksjoner finnes.

Admin-fanen er kun tilgjengelig for brukergrupper i arkivet som har servicerettigheten "Administrere grensesnitt"

I Admin-fanen kan man:

• Opprette, gi tilgang og servicerettigheter til brukergrupper på globalt nivå, arkiv-nivå og arkivdelsnivå
  • Opprette og redigere arkiv og arkivdeler
  • Opprette og redigere klassifikasjonssystemer, samt tilgangsstyre disse
  • Opprette og redigere listeverdier. samt tilgangsstyre disse
  • Opprette og redigere VSM verdier. samt tilgangsstyre disse
  • Endre preferanser på brukergrensesnittet
  • Oppdatere matrikkeloppslag innlogging
  • Se arkivstatistikk

For å lese mer om Admin-fanen må du være innlogget i kundeportalen.

Send en epost til support@documaster.com så ordner vi dette for deg!