Laste ned dokumenter fra en seleksjon

Du kan laste ned alle dokumenter fra en seleksjon

For å laste ned en fil med alle dokumentene i et utvalg, gjør først en filtrering av dataene du ønsker. På Dokumenter-fanen huk av for alle (bruk Merk alle hvis det er flere sider), og gå så til Start masseoppdaterings-menyen.

Velg Last ned dokumenter, og du vil få beskjed av nettleseren din når filen er klar. Filen legger seg i Nedlastinger lokalt på din PC.

Filen du får er en Zip-fil som du enklest åpner ved hjelp av 7-zip

I filen ligger dokumentene organisert som i arkivet - en folder for mappe, inni mappe-folderen ligger det en folder per registrering, og i registrerings-folderen ligger dokumentene.

Mappenivå:

Registreringsnivå:

Dokumentene: