Laste ned lightPDF av et dokument

Om dokumentet er stort kan du velge å laste ned en komprimert versjon

PDF filer over ~25MB konverteres til lightPDF for raskere forhåndsvisning i grensesnittet samt for nedlasting.

For å laste ned lightPDF må du stå på dokumentet.

Gå til fanen Versjoner.

Du ser om det finnes en lightPDF versjon ved at det er en liten "fjær" ved siden av PDF-ikonet (se sirkel i illustrasjonen nedenfor)

Trykk på nedlastingsikonet (markert med grønn firkant nedenfor)

Du får da valget om du vil laste ned Light PDF eller original:

obs Merk at om du benytter nedlastingsikonet i visningsbildet vil det alltid være originalversjonen du laster ned.