Logger

I det nye grensesnittet er logger tilgjengelig

Info Tilgang til å se logger er tilgangsstyrt. For å kunne lese logger må servicerettigheten "Se endringslogg" være aktivert for brukergruppen.

I informasjonspanelet til høyre på skjermen når du går inn på en mappe, registrering eller dokument er det en knapp som heter Logger

Når du trykker på den får du opp et oversikt som ser slik ut:

For å se alle innslagene i loggen, trykk på Vis alle, og loggen kommer i leseruten:

Tilgangslogg viser hvem som har gått inn på objektet

Endringslogg viser endringer på objektet

På dokumenter kan man også se Nedlastingslogg. En forhåndsvisning av dokumentet er registrert som en nedlasting.