Det nye brukergrensesnittet vårt er nå tilgjengelig i en preview-versjon. Her er litt informasjon om hvor du finner det, og hvilke funksjoner som er tilgjengelige.

PS Om dere ønsker kan nytt grensesnitt settes som standard grensesnitt på deres installasjon. Ta kontakt med support@documaster.com så kan vi ordne dette for dere.

For å aktivere det nye grensesnittet for din egen bruker, gå til personikonet oppe til høyre og trykk på "Se nytt brukergrensesnitt".  Du aktiverer kun visningen for deg selv, ikke hele organisasjonen.

Når du har trykket på Se nytt brukergrensesnitt kommer du til en side som ser slik ut:

Gå tilbake til gammelt grensesnitt

Du kan når som helst gå tilbake til gammelt grensesnitt.

Fra versjon 3.9.0 finner du funksjonen for dette i profilmenyen din oppe til høyre:

Om installasjonen er på eldre versjon enn 3.9.0 finner du knappen "Tilbake til gammelt grensesnitt" oppe til høyre på hovedsiden: