Office.com Add in'en min virker ikke

Dersom ikonene er grå, kan det være noe galt med innstillingene dine.

Hvis restart av PC'en ikke fungerer:

I Outlook, gå til fanen Documaster:

Trykk på Innstillinger:

Følgende vindu kommer opp:

Feltene skal se ut som følger:

• Documaster server (og de neste 3 feltene): Her er den serveren som er satt opp tidligere.
  • Documaster bruker: Her skal brukernavnet ditt til Documaster være. Dette er samme brukernavn som du bruker til å logge inn via nettleseren.
  • Documaster passord: Dette er passordet som brukes sammen med Documaster-brukeren din.
  • Språk: Her kan du velge språk.
  • Spør om lagre ved send: Her velger du om det skal komme opp et vindu automatisk hver gang du klikker Send i Outlook. Du velger da om vinduet for Journalføring eller for Arkiver skal komme opp. Dette kommer an på hva som passer din arbeidsflyt best. Velger du "Ingen resultater" vil det ikke komme opp noen boks når du klikker Send.
  • Ignorer sertifikatfeil: Denne boksen skal alltid være avkrysset
  • Om du har gjort endringer trykk "Lagre" når all informasjonen er på plass.

Om alt er riktig og du har fortsatt problemer - kontakt support.