Oppgrader din installasjon av Office Add-in

Noen ganger slipper vi en ny versjon av vår Add-in. Dette kan skyldes at vi legger til nye funksjoner, eller retter feil som blir funnet.

Før du starter oppdatering av vår Add-in, anbefaler vi at dere lukker alle Microsoft-programmer på maskinen din.

Oppgradering av vår Add-in kan du gjøre via Updater-programmet som ble installert på din maskin sammen med Add-in.
    Du finner Updater-programmet her: C:\Programfiler (x86)\Documaster AS\Documaster Office Add-in

Dobbeltklikk på Updater, som vist under:

Du vil få opp følgende vindu, hvor eventuelle oppdateringer viser:

Klikk Next

Den nye versjonen blir lastet ned til maskinen din:

Når den er nedlastet, er det klart for installasjon av den nye Add-in, og du klikker Next:

I det neste vinduet som kommer opp vises det hvor programmet legger seg.  Det er standard-lokasjon som kommer opp, og du klikker Next:

Det er klart for installasjonen, og du klikker på Install:

Her kan du få opp en melding på PCen om du er sikker på at du vil installere og gjøre endringer på maskinen.  Dette må du bekrefte.

Oppdateringen av vår Add-in er ferdig, og du klikker Finish.

Da er vår Microsoft Office Add-in oppdatert på din maskin.
    Alle innstillingene er beholdt, og du kan bruke den som du er vant til med en gang.