Publisering til innsynsportal

Hvordan publisere til Documaster publiseringsløsning (PLP). Hvordan avpublisere publiserte objekter.

For å publisere til innsynsportal må installasjonen være knyttet til en Documaster publiseringsløsning (PLP).

Det er kun brukere som ligger i en brukergruppe som har tillatelse til å publisere til innsynsportal som kan utføre dette.

Publisere mange objekter samtidig

Filtrér fram registreringer/journalposter som skal publiseres ved hjelp av filtrene.

Når utvalget er riktig, huk av for Bulkoperasjoner, og trykk så Velg alle.

I Start masseoppdaterings-menyen, velg Publiser

Det kommer da opp et dialogvindu der du kan velge om det kun er metadata som skal publiseres, eller om også dokumentene skal publiseres.

Om man huker av for "Publiser sensitive metadata" vil f.eks skjermede korrespondanseparter bli publisert.

Publisere enkeltregistreringer

For å publisere enkeltregistreringer trykk på funksjonsmenyen (knappen med tre prikker) på registreringen, og velg Publiser.

Også her får du opp dialogboksen før du publiserer.

Avpublisere publiserte objekter

Om det er behov kan objekter også avpubliseres ved hjelp av disse funksjonene.

Filtrer frem utvalget som skal avpubliseres, eller bruk funksjonsmenyen på en enkelt registrering.

I dialogboksen, velg Fjern publisering og bekreft