Sentralisert distribusjon av vår Add-in

Steg for steg om hvordan utføre sentralisert distribusjon av Microsoft Office 365 Add-in

Gå til https://admin.microsoft.com i nettleseren, der ligger Administrasjonen for Office 365.

Åpne startprogrammet for apper i øvre venstre hjørne

Klikk på Administrator
    Klikk på "Vis alle..."
    I menyen til venstre velger du "Innstillinger", og deretter "Integrerte apper".
    Trykk på knappen "Last opp egendefinerte apper"
    1. Velg "Office-tillegg" i apptype.
    2. Velg "Last opp manifestfil (.xml) fra enheten"
    3. Klipp på "Velg en fil" knappen og velg manifestfila.
    1. Sjekk at det står "Manifestfil validert" under filnavnet.
    2. Klikk på "Neste" knappen

1. Velg "Hele organisasjonen" hvis alle brukerene skal ha addin'en eller "Bestemte brukere/grupper" og søk opp gruppene dersom det bare er en gruppe med brukere som skal ha addin'en.
    2. Klikk på "Neste" knappen.
    Se over tillatelser og klikk på "Neste" knappen.
    Klikk på "Fullfør distribusjonen" knappen,

Distribusjonen er nå fullført.

Det vil ta en del timer før tillegget er tilgjengelig for alle brukerene.

Microsoft Office 365 Add-in er nå installert!

På grunn av Microsoft kan det ta opp til 12 timer før vår Add-in er tilgjengelig hos alle brukere

På grunn av Microsoft kan det være nødvendig å restarte Outlook for at Add-in skal bli synlig