Utføre telling

For å finne ut hvor mange treff du har i seleksjonen kan du utføre en telling

Når du har filtrert fram et resultat, f.eks alle utgående journalposter dere har i en gitt tidsperiode, kan dere se hvor mange journalposter det er ved å utføre en telling.

Filtrer på arkiv/arkivdel det skal telles i, velg tidsintervall og type journalpost.

Huk av for alle på siden (markert gult)

Om det kun er en side i resultatet, kommer antallet opp allerede da.

Om det er flere journalposter enn de som vises på siden, trykk på Velg alle

Det kommer da frem en knapp du kan trykke på for å utføre telling

Når du trykker på knappen utføres tellingen. Det kan ta noen sekunder hvis utvalget er stort.

Så kommer resultatet i en varsling nederst på siden, slik: