Versjon 3.4.0

Release notes for Documaster Arkiv versjon 3.4.0

Produkt: Documaster Arkiv
Versjon: 3.4.0
Release dato: 08.12.2022

Komponenter med forbedringer i denne versjonen:

• RMS
  • RMS GUI
  • New GUI

Som i alle nye versjoner av Documaster Arkiv inneholder denne versjonen også fiks av eventuelle bugs, generelle forbedringer i produktet og en del arbeid "under panseret."

Dagens brukergrensesnitt

• Mulighet til å velge eller fjerne en skjermingskode på en Arkivdel i Admin-grensesnittet.
  • I Admin-siden er det nå mulig å se og endre periodiseringsfelt for Arkivdel. Dette er relatert til periodiseringsregler mot Noark.
  • Forbedringer på visning av redigeringsfelt i Admin-grensesnittet.

Nytt brukergrensesnitt

• Det er nå mulig å lagre filtrering dere gjør.
  • Administrative enheter er lagt til som filter.
  • Filter for kassering er på plass.
  • Det er kommet flere muligheter for bulk-operasjoner, masseoppdatering.
  • Forbedringer i Mapper-filteret
  • Viser møtenummer i Mappe-filteret.
  • Viser navnet på listeverdier istedenfor IDen/koden på kortene.
  • Viser PDF forhåndsvisning opp til 100MB.