Versjon 3.5.1

Release notes for Documaster Arkiv versjon 3.5.1

Produkt: Documaster Arkiv
Versjon: 3.5.1
Release dato: 22.03.2023

Høydepunkter i denne versjonen

• En rekke nye bulkoperasjoner i nytt grensesnitt
  • Tilgang- og endringslogger er synlig i nytt grensesnitt
  • Flere og utbedrede filtreringsmuligheter
  • Forbedringer i visning og filtrering av kassasjon
  • Støtte for nynorsk

I nytt brukergrensesnitt

• Tilgangslogg og endringslogg på mapper, registreringer og dokumenter
  • Nytt endringsvindu på mapper
  • Lagt til filtrering på saksstatus
  • Lagt til filtrering for forventet kassasjonsdato
  • Lagt til visning av forventet kassasjonsdato på informasjonsseksjonen på mapper, registreringer og dokumenter
  • Lagt til mulighet for skjerming av korrespondanseparter
  • Lagt til mulighet for å legge inn kryssreferanse på registreringer og mappe-nivå
  • Lagt til nynorsk som språkvalg
  • Admin-knappen er nå aktiv
  • Logg ut knappen er nå aktiv
  • Hjelp-funksjon er nå aktiv og tar deg til kunnskapsportalen

Bulkoperasjoner i nytt grensesnitt

Masseoppdatering av statuser/verdier i et filtrert utvalg er tilgjengelig på
    • Saksstatus
    • Registrerings status
    • Dokumentstatus
    • Skjermingshjemmel
    • Kassasjonsdato
  • Nedlasting av alle dokumenter i en seleksjon er nå tilgjengelig i masseoppdateringsfunksjonen
  • Flytte registreringer i en seleksjon er nå tilgjengelig i masseoppdatering
  • Noark 5 uttrekk av et helt arkiv eller en hel arkivdel kan gjøres i det nye grensesnittets masseoppdateringsfunksjon

Dagens brukergrensesnitt

• Lagt til funksjon for periodisering av arkivdel
  • Forbedringer i presedens-funksjonaliteten
  • Nynorsk er nå støttet i AddIns

Generelt

Som i alle nye versjoner av Documaster Arkiv inneholder denne versjonen også fiks av eventuelle bugs, generelle forbedringer i produktet og en del arbeid "under panseret".