Versjon 3.7.0

Release notes for Documaster Arkiv versjon 3.7.0

Produkt: Documaster Arkiv
Versjon: 3.7.0
Release dato: 13.07.2023

Høydepunkter i denne versjonen

• Personlige og globale filtre
  • Filter for feilede konverteringer
  • Bulkoperasjon for å slette feilede konverteringer
  • Nye filter for Utvalg på møtemapper, Opprettet av og Saksansvarlig på mapper
  • Forbedringer i redigeringsmuligheter på registreringer i nytt grensesnitt
  • Forbedringer i Outlook Add-in

Nytt brukergrensesnitt

• Lagt til profilmeny med bl.a. språkvalg og logg ut-knapp
  • Lagring av egne søk, ikke bare globale
  • Filter for Utvalg på møtemapper
  • Filter for feilede konverteringer
  • Filter for Opprettet av og Saksansvarlig
  • Flere funksjoner i endringsmenyen på mapper, tilsvarende masseoppdateringsmenyen
  • Mulighet for å endre antall resultat i visningen (10-25-50-100)
  • Støtte for å sortere registreringer pr registreringsnummer innen en saksmappe
  • Ikke krav til korrespondanseparter i x-notat
  • Mulighet for å oppdatere korrespondanseparter i redigeringsfunksjonen på registreringer
  • Støtte for boolsk variabel og URI i VSM (Noark-5)

Bulkoperasjoner i nytt grensesnitt

• Lagt til ny funksjon der man kan kjøre feilede konverteringer på nytt

Dagens brukergrensesnitt

• Outlook Add-in - støtte for skjerming av korrespondansepart
  • Outlook Add-in - støtte for å sortere søkeresultat
  • Støtte for boolsk variabel og URI i VSM (Noark-5)

Generelt

Som i alle nye versjoner av Documaster Arkiv inneholder denne versjonen også fiks av eventuelle bugs, generelle forbedringer i produktet og en del arbeid "under panseret".