Versjon 3.8.0

Release notes for Documaster Arkiv versjon 3.8.0

Produkt: Documaster Arkiv
Versjon: 3.8.0
Release dato: 21.08.2023

Høydepunkter i denne versjonen

• Støtte for forhåndsvisning av flere filtyper
  • Flere felter vises i endringslogg

Nytt brukergrensesnitt

• Støtte for forhåndsvisning av .bmp, .gif, .png, .jpeg, .ico, .webp, .txt, .csv og .xml
  • I endringsloggen vises endringer på flere type felter enn tidligere

Dagens brukergrensesnitt

• Ferdigstilt- og Godkjent dato er nå synlige felter i presedens-saker

Generelt

I denne versjonen er det hovedsakelig blitt fokusert på videreutvikling Noark 5 Web Services.

Som i alle nye versjoner av Documaster Arkiv inneholder denne versjonen også fiks av eventuelle bugs, generelle forbedringer i produktet og en del arbeid "under panseret".