Versjon 3.9.1

Release notes for Documaster Arkiv versjon 3.9.0 og 3.9.1

Produkt: Documaster Arkiv
Versjon: 3.9.0
Release dato: 20.03.2024

Patch release: 3.9.1 - 10.04.2024

Høydepunkter i denne versjonen

• Det nye grensesnittet er nå tilnærmet komplett

Nytt i det nye grensesnittet

• Funksjonalitet for å telle antall objekter i et filtrert resultat
  • Filter for navn på korrespondansepart på alle registreringstyper
  • Filter for external ID på mappe- og registreringsnivå
  • Støtte for at om arkivdel er valgt vil søk i filtrering på registreringer kun vise treff i aktuelle arkivdel
  • Støtte for å legge til og redigere VSM på eksisterende objekter
  • Støtte for forhåndsvisning av AVIF image format
  • Forbedring i filtreringsfeltet på registreringer, fritekst fulgt av enter gir resultatsett
  • Støtte for visning av JSON filer
  • På møtemapper vises nå også årstall i saksdato
  • Støtte for å opprette mange journalposter med like metadata samtidig
  • Forbedret søkefunksjon og autocomplete for korrespondanseparter
  • QR kode for scanning kan nå også printes fra det nye grensesnittet
  • Byggesak
    • Lagt til funksjonalitet for matrikkelintegrasjon ved oppretting av mappe
    • Lagt til funksjonalitet for å opprette og redigere bygninger
    • Lagt til funksjonalitet for å opprette og redigere adresser
    • Lagt til filter for matrikkel på Søk-siden
  • Light PDF
    • Light PDF kan nå lastes ned fra det nye grensesnittet også
    • Lagt til filter for Light PDF som viser feilede/vellykkede konverteringer
    • Lagt til bulkoperasjon for å slette Light PDF
  • Støtte for å endre variantformat på dokument (både for enkeltdokument og i bulk-operasjon)
  • Slettefunksjonalitet er nå lagt til i det nye grensesnittet
  • Støtte i skedulerte oppgaver for å endre journalpoststatus E til valgt status
  • Varsel til bruker om en kryptert fil (fil med rpmsg extension) forsøkes arkivert
  • Valgt målform/språk beholdes når man veksler mellom gammelt og nytt grensesnitt

Nytt i bulkoperasjoner

• Støtte for å endre variantformat på dokument
  • Støtte for å slette Light PDF versjon av  dokument

Nytt i admingrensesnitt

• Støtte for å sette standard målform/språk for installasjonen (Bokmål/Nynorsk/Svensk/Engelsk)
  • Støtte for å benytte samme klassifikasjonssystem både som primær- og sekundærklassifikasjon på en arkivdel
  • Filtreringsmulighet på tilgangsgrupper for enklere oversikt
  • Publisering
    • Støtte for å velge bort publiseringskanal som ikke er i bruk (PLP/eInnsyn)
    • Støtte for å begrense om dokumenter/metadata kan publiseres
    • Brukergrupper som ikke har publiseringsrettigheter vil nå ikke få opp publisering som valg i funksjons/bulkoperasjonsmenyen
  • Documaster IDP
    • Filter for brukere og brukergrupper for enklere oversikt
    • Støtte for å tvinge passordbytte ved neste innlogging for brukere

Generelt

• Som i alle nye versjoner av Documaster Arkiv inneholder denne versjonen også fiks av eventuelle bugs, generelle forbedringer i produktet og en del arbeid "under panseret"