Hur gör jag för att registrera mig på Kundportalen

Registrering i Kundportalen

Allmänt -> Vanliga frågor

För att få tillgång till all information på Kundportalen och även kunna lägga in supportärenden så behöver du registrera dig.

Registreringen görs på Kundportalens startsida som du kommer till genom att klicka på ikonen högst upp till höger i Documaster eArkiv och välja Hjälp i menyn.

Högst upp till höger i Kundportalens startsida hittar du knappar för inloggning och registrering. Klicka på knappen Registrera mig och ange efterfrågad information.

Du får då en aktiveringslänk till din e-postadress. Klicka på den och följ instruktionerna och ange ett lösenord.

När du har ett aktiverat ditt konto använder du knappen Logga in för att komma åt all information och funktionalitet på Kundportalen.