Logga in

Documaster eArkiv är en webblösning, du använder alltså en webbläsare för att arbeta i Documaster eArkiv.

Användarmanualer 2.x -> Åtkomst

Öppna din webbläsare och gå till webbadressen till er installation av Documaster eArkiv. Adressen får du av din organisations administrator och ser normalt ut så här: dinorganisation.documaster.se

(Om ert DM eArkiv använder sig av åtkomst via t ex Active Directory eller Azure-AD behövs normalt inte inloggning till DM eArkivet, man tillämpar då SSO (Single sign-on) och har tillgång till systemet via vanliga Windows-inloggningen.)

Vi rekommenderar att du sparar adressen som ett bokmärke/favorit i din webbläsare för att lättare komma till lösningen senare.

Du kommer till denna sida:

Här ska du logga in med användarnamn och lösenord