Översikt och navigering i strukturen

Information om hur du navigerar i Documaster eArkiv

Användarmanualer 2.x -> Åtkomst

När du är inloggad kommer man direkt in till Arkiv, och bilden ser ut så här:

Skärmbilden har en meny till vänster där man navigerar mellan de olika delar av lösningen. Arkiv, Journal och Sök är det vanligaste här. Har din användare gallringsbehörighet och/eller administratorsrättigheter visas det även menypunkter för det här.
Överst till höger hittar du hjälpen och din användarprofil som du kommer åt genom att klicka på den runda figuren.