Din användarprofil

I din användarprofil kan du se dina uppgifter, t ex användarnamn och emailadress.

Användarmanualer 2.x -> Åtkomst

Din användarprofil hittar du genom att klicka på användarikonen överst i högra hörnet. Direkt när du klickat på användarikonen ser du en lista med de grupper du är med i. Klicka sedan på Profil för att komma till din användarprofil.

För att din profil ska visas måste du logga in igen, profilen ligger i Documaster IDP. Du loggar in med samma användarnamn och lösenord som till Documaster eArkiv. Du får då upp följande bild:

Du kan klicka på Redigera profil, markerat med rött i bilden ovan, för att ändra din profil.

Du kan redigera alla fält. Klicka på Spara när du är färdig.