Arkiv

Arkiv är det första du ser när du kommer in i Documaster eArkiv. Här visas de poster som inloggad användare har behörighet att se.

Användarmanualer 2.x -> Arkiv

När man har loggat in i Documaster Arkiv via inloggningssidan kommer man direkt in på «Arkiv», som visas i bilden nedan.

Önskar man att navigera tillbaka till Arkiv när man är i en annan del, klickar man på Arkiv i menyn till vänster.

Skärmbilden består av en lista med mappar och ärenden visade i omvänd kronologisk ordning på tvärs av arkiv och arkivdelar: Mappar och ärenden som är senast registrerade ligger överst i listan

Det är möjligt att filtrera listan på följande sätt:

• Man kan välja hur många poster man önskar se listade per sida, längst ner till höger på sidan.
  • Man kan begränsa vilka ärendemappar/mappar som ska visas i listan genom att välja «ARKIV», «ARKIVDEL» och/eller «KLASSIFICERING», överst till vänster, se bild nedan.
  • Man kan filtrera innehåll på olika fält, t ex datum (registrerat- och ärendedatum), Ärendeansvarig m fl, som visas i bilden nedan.

Med knappen Exportera kan man exportera listan av ärenden/mappar till en csv-fil (kommaseparerad fil) som kan importeras till t ex Excel eller önskad rapportgenerator för vidare bearbetning. Det som följer med till csv-filen är det som finns i listan efter eventuell filtrering (se bild ovan).

Med knappen Ny kan man skapa ett nytt ärende/ny mapp för att lägga in handlingar manuellt. Klicka här för instruktioner för hur man lägger in en ny post.