Navigering i ärende/mapp

All information om ett ärende/mapp finns tillgänglig i gränssnittet: metadata, dokument och handlingar i ärendet/mappen.

Användarmanualer 2.x -> Arkiv

Ärendemapp öppnas genom att man klickar en gång på ärendet/mappen. Den öppnas då och man ser alla poster/handlingar som ingår i mappen.

Ärendemappar har ett ärendenummer, t ex "2019/6". Information om den aktuella ärendemappen visas i en egen infosektion till höger, se bild nedan. Knapparna överst i infosektionen används för snabbnavigering till andra delar i infosektionen.

• Generell information om ärendet visas när man trycker på Info:
  • Om det finns noteringar på ärendet visas dessa när man trycker på Noteringar:
  • Information om registrerade ärendeparter knutna till ärendet visas när man trycker på Ärendeparter:
  • Ytterligare funktioner som kan användas på ärendemapp-/mappnivå visas när man klickar på funktionsmenyknappen: