Navigering i handlingar/dokument

All information om en handling/ett dokument finns tillgänglig i gränssnittet: metadata och filer.

Användarmanualer 2.x -> Arkiv

Genom att klicka en gång på en handling/ett dokument kommer metadata och filer som tillhör handlingen/dokumentet att visas.

• Precis som för ärende/mapp finns det ikoner för snabbnavigering överst i infosektionen - Info / Noteringar / Avskrivet av / Kontakter
  • Genom att klicka på en handling/ett dokument går man in i den aktuella handlingen och får en lista med alla filer som är registrerade på denna (huvuddokument och bilagor).
  • Genom att klicka en gång på aktuellt dokument får man mer information om det. PDF-filer mindre än 15MB förhandsvisas längst ner i infosektionen

Information om förhandsvisning och nerladdning av dokument gås igenom i annan artikel.