Administration av filtermöjligheter i Arkiv-fliken

Organisationen kan själv bestämma vilka av de tillgängliga filterfält som är synliga i gränssnittet. Användare med administratörsbehörighet kan göra dessa inställningar i Admin.

Användarmanualer 2.x -> Arkiv

I Arkiv-fliken kan du filtrera på flera fält. Här är ett exempel på hur det kan se ut. Det kan vara olika uppsättningar av filter-fält i olika installationer.

Administrator för lösningen kan aktivera eller avaktivera flera filterfält, om det är aktuellt för er användning av Documaster eArkiv. De fält som är ikryssade kommer att visas i som filterfält i Arkiv.