Admin-fanen - Statistikk

I Statistikk-delen av Admin-fanen finner du informasjon om antall Saksmapper, Mapper, Journalposter, Registreringer og Dokumentbeskrivelser som finnes i hele installasjonen deres av Documaster. Dere kan filtrere på den enkelte Arkivdel og på dato.

Statistikk-siden finner dere her:

1. Klikk på Admin i menyen til venstre

2. Klikk på Statistikk

3. Klikk på Arkivstatistikk

Du får opp denne siden:

Her kan du også filtrere på den enkelte Arkivdel, om dere har flere:

1. Klikk på Arkivdel og velg den du ønsker informasjon om.

2. Klikk på Filtrer

Dere kan også filtrere på dato:

1. Klikk i det tomme feltet bak Fra, og velg dato.

2. Klikk i det tomme feltet bak Til og velg dato.

3. Klikk på Filtrer

Tips: Sett samme dato i både Til og Fra for å velge kun én dato

Tips3 Dere kan velge å benytte bare ett av filtrene eller kombinere begge.