Legge til dokument i registrering

Du kan legge til flere dokumenter i en registrering eller journalpost. Slik gjør du det i det nye grensesnittet

Stå på registreringen eller journalposten der du skal legge til et dokument.

Trykk på + Ny og velg Dokument

Du får opp et registreringsvindu hvor du kan laste opp dokumentet:

Last opp dokumentet eller dokumentene. Du ser alle dokumenter du har lastet opp nederst i ruten (markert med rødt nedenfor) slik:

Trykk på den lille pilen (gul sirkel) ved dokumentet for å redigere filens metadata.

Da får du opp felter du kan redigere som ser omtrent slik ut:

Feltet "Tilknyttet som" er påkrevet, de øvrige feltene er valgfrie.

Når alt er klart trykker du på Opprett, og dokumentet legger seg i registreringen/journalposten.

MERK!

Om installasjonen IKKE har en standard (default) registreringstype vil du få opp knapper med registreringstype (et en nedtrekksgardin avhengig av antallet registreringstyper arkivet har) som du må velge fra i feltet "Tilknyttet som".

Om du ikke velger registreringstype vil du få feilmelding når du forsøker å opprette.