Profilmeny

Oppe til høyre finner du din profilmeny

Fra versjon 3.7.0 vil du oppe til høyre se en runding med dine initialer i:

Øverst står navnet på brukeren du er logget inn som.

Se min profil*

Denne lenken vil ta deg til din profilside i Documaster IDP, hvor du blant annet kan oppdatere passordet ditt eller endre navnet ditt hvis dette er relevant.
Om du er IDP-admin vil du også kunne administrere brukere i Documaster IDP.

* Merk at om dere benytter annen autentisering enn Documaster IDP, f.eks Azure, vil denne funksjonen ikke være i bruk.

Brukergrupper

Her får du en oversikt over hvilke brukergrupper du ligger i.

Språk

Du kan velge hvilket språk/språkform du ønsker.
Fra versjon 3.9.0 vil språk/språkform lagres på din profil, slik at den beholder språkvalget når du logger inn neste gang eller bytter mellom nytt og tradisjonelt grensesnitt.

Versjon

Her kan du se hvilken versjon deres arkiv er på. Om du ønsker å lese release notes på versjonen deres, eller tidligere versjoner, så finner du disse her: Release notes

Tradisjonell visning (ny fra versjon 3.9.0)

Her kan du gå til det gamle grensesnittet om du ønsker.

Logg ut

Utlogging av arkivet.